Het is eindelijk zover. De kick-off van de Sport 'n Health Campagne. Vanaf 8 maart tot en met 7 april 2019 kun je genieten van diverse kortingen bij deelnemende merken.

Het hoogte punt van de sportmaand is ons Sport 'n Health Event vanaf 29 tot en met 31 maart 2019. Naast de exclusieve sport aanbiedingen van diverse merken, kun je meedoen aan verschillende wedstrijden en het winnen van fantastische prijzen. Bij Vingino kun je € 100,- winnen bij het hooghouden van een balletje of ga je liever voor een FIFA19 Toernooi waar je en potje voetbal kunt spelen tegen Kaj Sierhuis. Ook worden er kookdemonstraties gegeven bij Le Creuset en WMF. 

Uiteraard kun je voor een gezonde maaltijd of tussendoortje terecht bij de horeca gelegenheden of Food trucks in Batavia Stad Fashion Outlet. Ze hebben speciaal voor jou gezonde en heerlijke maaltijden samengesteld.

En wat is nou een Sport 'n Health Event zonder actieve workouts? In samenwerking met deelnemende merken zijn er leuke activiteiten georganiseerd door het gehele centrum van Batavia Stad heen. Van een Triumph Booty Club Workout tot aan een 5 kilometer run georganiseerd door Asics, alles is mogelijk tijdens het Event. 

Wees niet verrast als er ineens een bekende influencer met jou meedoet tijdens een workout of wanneer je Touzani een balletje ziet hooghouden, tijdens het Event is er genoeg te zien, te beleven en kun je zelf lekker actief meedoen. Toch liever iets minder actief? Kom dan naar een talk & workshop van The Green Happiness in de VIP room.  

 

DELEN OP