Pers & Media

Batavia Stad Fashion Outlet is een premium outlet centre, gevestigd in Lelystad op slechts 40 minuten van Amsterdam en opende in 2001 als eerste outlet in Nederland haar deuren. Na de opening van een derde uitbreiding in mei 2017, telt het centre inmiddels 150 winkels van internationale modemerken. U vindt hier ruim 250 modemerken, van Scotch & Soda tot Hugo Boss, van Nike tot Michael Kors, van Fred de la Bretoniere tot Armani en van Le Creuset tot Tommy Hilfiger, altijd met 30-70% korting.

Sinds de opening in 2001 is Batavia Stad Fashion Outlet een succes. De omzet van Batavia Stad blijft met een groei van maar liefst 13% (2016 t.o.v. 2015) toenemen. De totale taxfreebesteding door internationale bezoekers steeg met 38%, waarvan de bezoekers uit China, Egypte en Israël het grootste aandeel hadden.

Rondom Batavia Stad Fashion Outlet liggen meerdere bezienswaardigheden zoals het natuurgebied Oostvaardersplassen, de Bataviawerf met een reconstructie van een VOC-schip, het prachtige Markermeer en het Nieuw Land Museum. De combinatie van een premium outlet centre en de prachtige omgeving, maakt een bezoek aantrekkelijk voor zowel nationale als internationale consumenten.

Voor meer persinformatie over Batavia Stad Fashion Outlet of een persaanvraag, kunt u contact opnemen met ons PR Bureau.

Perscontact
esmeenk@viaoutlets.com

Voor media samenwerkingen & advertising mogelijkheden voor Batavia Stad Fashion Outlet kunt u een e-mail sturen naar info@bataviastad.nl.