NEWS

Sport 'n Health Event | Winacties

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

vrijdag 8 maart 2019

Tijdens het Sport 'n Health Event kun je meedoen aan diverse winacties en leuke prijzen winnen. We hebben alle winacties voor je op een rij gezet. Naast de winacties zijn er nog genoeg andere activiteiten in het centrum te doen. 

Touzani
Win een Touzani-shirt met handtekening. Wil je weten wat je hiervoor moet doen? Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Batavia Stad.

Vingino
Genoeg genoten van het race monster, loop dan door naar Vingino, daar organiseren ze tussen 15.00 en 22.00 uur een wedstrijdje hooghouden. Wie het langst de bal kan hooghouden wint een Vingino Gift Card t.w.v. € 100,-.

De wedstrijd zal in 3 leeftijdscategorieën worden ingedeeld en per leeftijdscategorie kun je een Gift Card t.w.v. € 100,- winnen. Wil jij ook kans maken op deze geldprijs? Inschrijven voor de wedstrijd kun je ter plekke doen bij de Vingino winkel op Bataviaplein 263.

Protest
Is een wedstrijdje hooghouden niets voor jou dan kun je terecht bij Protest. Protest heeft namelijk zaterdag 30 maart tot en met zondag 31 maart 2019 de hele dag een Playground voor de winkel klaarstaan waar ‘balans’ key zal zijn bij deze workout.

Wie het langst op de Indo kan blijven staan wint als hoofdprijs een bikini of zwembroek. 2e prijs is een Promohoody. Voor alle deelnemers geeft Protest gratis goodies weg, op = op!

Golfino
Doormiddel van een Putting wedstrijd kun je bij Golfino, bij aankoop van één of meerdere items, een cap of visor winnen.

Sandwich_
Wanneer je een aankoop hebt gedaan bij Sandwich_ kun je de kassabon met jouw gegevens inleveren. Uit alle kassabonnen worden 2 winnaars gekozen. Wanneer jij de gelukkige winnaar bent, win je het aankoopbedrag in de vorm van een tegoedbon terug.

FIFA19 toernooi.
We zullen de laatste dag van het Sport ’n Health Event afsluiten met een knal. Tussen 13.00 – 18.00 uur kun je meedoen aan het FIFA19 toernooi en speel een potje voetbal tegen Kaj Sierhuis. Er worden mooie prijzen weggegeven. Win een sports brand pakket en € 50,- Gift Card van Batavia Stad Fashion Outlet.

 

DELEN OP

NIEUWS, INSPIRATIE & TRENDS

GERELATEERDE ARTIKELEN

1 van 3

Bekijk alle artikelen