EVENT

Week of Love: Verras je geliefde

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

vrijdag 25 januari 2019

Droom jij alleen al weg bij de gedachte aan Valentijn, ben je al weken bezig met het plannen van het perfecte uitje of op zoek naar het juiste cadeau? Kom dan langs in Batavia Stad Fashion Outlet tijdens de Week of Love van 11 tot en met 17 februari 2019. 

Batavia Stad Fashion Outlet bezorgt jou en je geliefde de perfecte Valentijnsdag tijdens de Week of Love. Gedurende een hele week kun je genieten van geweldige aanbiedingen voor hem & haar en kun je samen met je geliefde de perfecte foto maken tijdens een van onze romantische fotomomenten.  

Op Valentijnsdag zelf, en de dagen erna, kun je ook genieten van heerlijke hapjes bij diverse food trucks zoals verse friet, burgers & pulled chicken, poffertjes, een glas cava of wraps en nacho's. Daarnaast kun je genieten van een act van Non de Gêne.

Om de week helemaal compleet te maken, delen wij gratis bloemen uit. Zo kun jij meteen je geliefde verrassen.. mocht je niet samen met je geliefde in Batavia Stad zijn, verras diegene dan zodra je thuiskomt.

Speciale Week of Love activiteiten:

  • Chocolate Company Café: 14% extra korting op Valentijnsproducten
  • Âme Fashion Café: Lovely tasting 2 share: geniet van zoete lekkernijen met je geliefde voor slechts € 7,95
  • Subway: twee footlongs (30 cm) voor slechts € 11,-. Normaal € 15,-.

DELEN OP

NIEUWS, INSPIRATIE & TRENDS

GERELATEERDE ARTIKELEN

1 van 3

Bekijk alle artikelen