NIEUWS

Under Armour | HeatGear® | Training Gear voor iedereen

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

dinsdag 17 september 2019

Under Armour wil jou helpen met: 'find your fit' Met behulp van speciale technologieen en producten is er een perfecte pasvorm voor iedereen. Under Armour is te vinden op Bataviaplein 226. Alle huidige aanbiedingen zijn hier te vinden.

HeatGear® Armour is de original performance vervanging van de old-school t-shirts. Het heeft een strakke pasvorm, drijft zweet snel af en houdt je koel. Eigenschappen die onmisbaar zijn voor welke atleet.

 Licht en zonder beperkingen – je hoeft niet te voelen dat het er is, om te weten dat het werkt.

 De HeatGear stof is extra zacht en soepel om zo het optimale draagcomfort te creëeren. Met de enorm lichte 4-way stretch constructie beweegt het product soepeler met elke beweging. Het zit al seen ‘tweede huid’ die jou sterker maakt terwijl je koel en droog blijft.

Under Armour Heatgear 

Vind jouw pasvorm

Compression – extra strak voor betere ondersteuning. Ultra-strak, second-skin fit voor een ondersteunend gevoel. HeatGear® stof, met alle voordelen van UA Compression, comfortable genoeg om de hele dag te dragen.
Fitted – strakke pasvorm zonder dat het knelt
Loose – Voor extra comfort

Productbeschrijvingen

Shorts
Losse pasvorm voor het ultieme comfort. Gemaakt van een duurzame stof die licht aanvoelt, ademt, zweet afdrijft en snel droogt.

Armour mid shorts
HeatGear stof is extreem zacht en soepel voor extra comfort. Met behulp van de 4-way stretch constructie beweeg je eenvoudig.

UA Tech™ is de originele go-to training kleding: dun, licht en houdt je koel. Het is alles wat je nodig hebt. Niets houdt je tegen – de stof bevat stretch, is licht en ademt. 

Een nieuwe gestroomlijnde pasvorm. Net zo zacht, hetzelfde ultra-lichte gevoel, sneldrogend en zweetafvoerende prestaties. UA Tech™ fabric stof droogt snel, is zacht en voelt natuurlijk aan. Anti-geurtechnologie voorkomt de groei van geurveroorzakende microben.

HG Armour Crop
LICHT, maar ondersteunend. Omhelst je spieren om te helpen harder te werken. Superlichte HeatGear® stof is verbeterd om zo nog meer dekking en ondersteuning te bieden. Materiaal voert zweet af en droogt echt snel, 4-way stretchconstructie beweegt beter in elke richting. 

Bh’s
HeatGear®-materiaal zorgt voor een superieur huidgevoel, 4-way stretchconstructie beweegt beter in elke richting, materiaal voert zweet af en droogt echt snel.

Women tank tops
Licht draagcomfort met een geweldig ademend vermogen zonder dekking te verliezen. De 4-way stretchconstructie beweegt beter in elke richting, materiaal voert zweet af en droogt echt snel.

DELEN OP