NIEUWS

Shop & Sail

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

dinsdag 9 juli 2019

Ga op ontdekkingsreis op een prachtig dwarsgetuigd zeilschip en ervaar op unieke wijze een authentieke zeilbelevenis. Leuk voor jong en oud!

Tijdens de zomervakantie kun je naast een hele dag lekker shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet ook even uitwaaien op het Marker- of IJsselmeer. 

Combineer in juli en augustus je bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet met een 2-uur durende zeiltocht over het Marker- of IJsselmeer. Speciaal voor Fashion Club members is er een aanbieding waarbij je slechts €20,- i.p.v. €25,- betaalt. Kinderen van 4-12 jaar krijgen 50% korting en tussen 0-3 is het zelfs helemaal gratis.

Wat houdt het arrangement in?

Allereerst word je aan boord gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje door de crew van Zeilschip Bounty. Na een korte uitleg over het authentieke VOC zeilen en de veiligheid aan boord, gaan de trossen los en kiest het schip voor het ruime sop en kun je 2 uur lang genieten van een prachtige tocht over het Marker- of IJsselmeer. Aan boord kun je een hapje of drankje bestellen en op ontspannen wijze genieten van de elementenzon, wind en water. Ook kun je actief meehelpen met het hijsen van de zeilen onder professionele begeleiding of als stuurman koers zetten waar de wind ons heen brengt. Mocht het slecht weer zijn is het ook mogelijk om tijdens de vaartocht comfortabelbinnen te zitten met uitzicht naar buiten.

Daarbij mogen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd, waarbij zij leuke prijzen van de Bataviawerf kunnen winnen.

Hoe laat en waar kan ik opstappen? 

Per dag zijn er 2 afvaartmogelijkheden, om 12.00 en 16.00. Het schip is afgemeerd in de Bataviahaven op ongeveer 10 minuten loopafstand van Batavia Stad Fashion Outlet. Zorg dat je 15 minuten voor de afvaart aanwezig bent op deze locatie

Waar kan ik dit arrangement boeken?

Hier vind je de exacte beschikbaarheid* en mogelijkheid om te boeken. Na reservering ontvang je een bevestiging per e-mail met meer informatie. Veel plezier!

I.v.m. beperkte beschikbaarheid (maximaal 50 personen) kun je het beste tijdig een boeking plaatsen. Er geldt namelijk: Vol = Vol. 

DELEN OP

NIEUWS, INSPIRATIE & TRENDS

GERELATEERDE ARTIKELEN

1 van 3

Bekijk alle artikelen