NIEUWS

“Together in Pink” met Polo Ralph Lauren

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

woensdag 9 oktober 2019

In oktober lanceert Ralph Lauren de wereldwijde marketingcampagne 'Together in Pink' ter ondersteuning van het Pink Pony-initiatief. De zeer emotionele campagne zal een authentiek gesprek over kanker creëren en een gevarieerde groep mensen belichten wiens leven door de ziekte is getroffen. Elk cast-lid wordt gekoppeld aan een familielid, vriend of medeoverlevende om hun persoonlijke reis door de kracht van een gesprek te delen. De campagne bestaat uit Grammy-winnende singer-songwriter en kankeroverlevende Sheryl Crow, Emmy Award-winnende schrijver en spreker Suleika Jaouad, vijfvoudig Olympisch goudenmedaillewinnaar Nathan Adrian, en kankerbestrijders Tammy Walker en Mimi Argueta.

Ralph Lauren is al meer dan 30 jaar een leider in de strijd tegen kanker en gebruikt de polospeler als een wereldwijd symbool om miljoenen dollars in te zamelen voor filantropische doelen en programma's voor sociale impact. Via de Polo Ralph Lauren Foundation verleent het Pink Pony Fund subsidies aan kankercentra en onderzoeksorganisaties, waaronder de Royal Marsden Cancer Charity, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, de Breast Cancer Research Foundation, het Nina Hyde Center for Breast Cancer Research en nog veel meer. 

De Pink Pony-campagne ondersteunt patiëntnavigatieprogramma's om patiënten door elke zorgfase te begeleiden - van screening en diagnose tot behandeling en herstel. Als een wereldwijde organisatie is Polo Ralph Lauren deel van het gesprek over kanker en heeft het de verantwoordelijkheid om de dialoog voort te zetten.

De Pink Pony-campagne wordt ondersteund door persoonlijke donaties in winkel- en bedrijfspartnerschappen.

Doe mee met de zaak, neem deel aan het gesprek en steun het Pink Pony Fund van Polo Ralph Lauren. Doneer in de winkel, ontvang voor elke donatie van £ 5 / € een Pink Pony Pin voor uw steun in de strijd tegen kanker.

DELEN OP

NIEUWS, INSPIRATIE & TRENDS

GERELATEERDE ARTIKELEN

1 van 3

Bekijk alle artikelen