EVENT

Pinksteren

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

maandag 3 juni 2019

Tijdens Pinksteren is Batavia Stad Fashion Outlet geopend tot 20.00! Van zaterdag 8 juni tot en met maandag 10 juni zijn wij van 10.00 tot 20.00 open. Heb je nog geen plannen voor Pinksteren? Kom dan naar Batavia Stad Fashion Outlet waar je niet alleen extra lang kan shoppen maar ook nog kan genieten van de mooiste aanbiedingen.   

Naast de mooie kortingen in Batavia Stad Fashion Outlet zullen er tijdens Pinksteren ook verschillende activiteiten zijn. Op Eerste Pinksterdag maak je kans om een jaar lang gratis lingerie (12 sets) te winnen van Sapph! Kom op Eerste Pinksterdag tussen 11.00 en 17.00 naar de Sapph winkel in Batavia Stad Fashion Outlet, grabbel mee in de grabbelton van Sapph en wie weet win jij een jaar lang lingerie!  

Op Tweede Pinksterdag zal Weber ook een proeverij organiseren waar je de verslavend lekkere sauzen van Methadonsaus kunt proeven. Kom op maandag 2 juni, tussen 12.00 en 18.00 naar de Weber winkel in Batavia Stad Fashion Outlet en ontdek de speciale sauzenlijn van Methadonsaus! 

Kom langs en ontdek onze vele merken en mooie aanbiedingen!  

DELEN OP

NIEUWS, INSPIRATIE & TRENDS

GERELATEERDE ARTIKELEN

1 van 3

Bekijk alle artikelen