NIEUWS

26 maart: Internationale Nike Air Max Dag

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

woensdag 20 maart 2019

Het is bijna weer zover, een van onze favoriete internationale dagen komt eraan! Over iets minder dan een week, op 26 maart, is het internationale Air Max dag, een eerbetoon aan een van de meest bekende sneakers, en we kunnen niet wachten!  

De Nike Air Max is sinds zijn debut in 1987 een iconische schoen en nu dat sneakers meer dan ooit worden gedragen mag de Nike Air Max zeker niet ontbreken in jouw kast! Of je nou voor de klassieke look gaat met de Nike Air Max 1 of toch liever de Air Max 97 draagt, je kunt niet fout gaan met een paar Nike Air Max. 

Hier in Batavia Stad Fashion Outlet waren we zo enthousiast over Nike Air Max dag dat we besloten dat we wel iets speciaal moesten doen voor al onze Air Max fans.  

Dit jaar zal Batavia Stad Fashion Outlet een weggeef actie organiseren! Zorg ervoor dat je ons volgt op Instagram en Facebook, daar zullen binnenkort alle details over de weggeef actie worden bekendgemaakt. 

Kun je gewoon niet wachten tot de winnaar van de weggeef actie wordt bekendgemaakt? Kom dan nu naar onze Nike winkel in Batavia Stad Fashion Outlet om er zeker van te zijn dat je met een fresh paar Air Max sneakers loopt op internationale Air Max dag 2019! 

DELEN OP