NIEUWS

16 juni | Vaderdag & Nationale Oldtimerdag 2019

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

woensdag 5 juni 2019

Verras je vader en combineer een dagje shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet met de Nationale Oldtimerdag. Diverse winkels hebben namelijk speciaal voor Vaderdag mooie aanbiedingen en hoge kortingen.

Verwen je vader bijvoorbeeld bij Le Creuset, zodat hij de Grillmaster in de keuken kan zijn. Ze hebben namelijk 20% extra korting op alle grills en planchas. Deze aanbieding is alleen geldig op 15 en 16 juni 2019.

Misschien gaan jullie liever samen shoppen voor een nieuwe outfit. Breng dan een bezoek aan Scotch&Soda, hier krijg je tot 50% extra korting op de gehele colletie.

*Barfly en Noos style uitgesloten. Niet i.c.m. andere acties.

Maak zijn outfit af met schoenen van Clarks. Ze hebben tot wel 30% extra korting op geselecteerde herenschoenen. Dit is dus bovenop de outletprijs!

Loop ook nog even langs bij Floris van Bommel. Ze organiseren namelijk alleen op 16 juni een instore event. Je kunt jouw persoonlijke sleutelhanger ontwerpen en onmiddelijk laten maken door een vakman. 

Is je vader meer een casual of sporty type? Dan kun je terecht bij ASPACT en My Brand want met 20% extra korting shop je de mooiste items. Bij BALR. hebben ze zelfs de Premium Sock Sneaker van € 175,- voor maar € 95,-. Mis deze deal dus niet. 

Na al dat shoppen is het tijd om te proosten met een biertje bij Farinella, Âme Fashion Café of Dutch Originals. Bij Dutch Originals kun je er een typisch Hollands borrelplank bij bestellen met kaas en worst of overheerlijke bitterballen met Zaanse mosterd. Dé perfecte combinatie met Heineken bier.

Genoeg uitgerust van het winkelen? Dan is het tijd om naar de 35e editie van de Nationale Oldtimerdag te gaan.
Ieder jaar wordt Nationale Oldtimerdag in Bataviahaven georganiseerd en wordt de boulevard gevuld met de mooiste klassiekers en historische oldtimers. Van Bugatti tot aan een A Ford Speedster model uit 1928.

Tijdens deze dag worden er diverse optredens verzorgd door de Music Truck – DJ’s on wheels, Dweilorkest - De Hoetetoeters, Sixty Pound, Manouche, Trio Sans Sourcis, DJ Schurkenbiefstuk, Nederlands Brandweerorkest en DJ Beatford.

Voor een overzicht van de optredens kun je terecht op de website van Nationale Oldtimerdag.

Mocht je zelf een oldtimer bezitten dan is het mogelijk om je in te schrijven en deel te nemen aan de oldtimer tour. Voor meer informatie en het complete programma kun je terecht op de site van Nationale Oldtimerdag.

Kortom er is tijdens Vaderdag genoeg te beleven in en om Batavia Stad Fashion Outlet. Kom gezellig langs en maak er een onvergetelijke dag van.

Openingstijden Batavia Stad Fashion Outlet:

Zaterdag 15 juni | 10.00 - 20.00 uur
Zondag 16 juni | 10.00 - 20.00 uur

DELEN OP

NIEUWS, INSPIRATIE & TRENDS

GERELATEERDE ARTIKELEN

1 van 3

Bekijk alle artikelen