INSPIRATION

Moederdag

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

zaterdag 4 mei 2019

We weten het allemaal, je hoeft je moeder natuurlijk niet alleen op Moederdag te verwennen. Het kan echt op elke dag van het jaar. Maar hoe heerlijk is het om jouw moeder op 12 mei een dagje mee te nemen naar Batavia Stad Fashion Outlet? 

Want, naast het prachtige weer dat eraan zit te komen kunnen jij en jouw moeder profiteren van speciale moederdagaanbiedingen

Ben je al Fashion Club member? Dan shop je bij Siebel alleen tijdens Moederdag met 10% extra korting op mooie sieraden. De korting is geldig op de gehele collectie*.
*M.u.v. service artikelen, artikelen met meer dan 60% korting en Buddha to Buddha.

Samsonite heeft 30% extra korting op alle dames items. Wist je dat Samsonite naast koffers en tassen ook portemonnees verkoopt? Misschien leuk om eens een kijkje te nemen en de collectie van Samsonite te ontdekken en jouw favorieten te shoppen.

Bij Marlies Dekkers ontvang je nu op de Calamity Jane lingerie serie 20% extra korting. Naast alle geweldige aanbiedingen kan je ook je moeder verwennen met een Gift Card van Batavia Stad Fashion Outlet die je kunt kopen bij het Information Centre:  te vinden naast de hoofdingang van Batavia Stad. 

Maak je dag helemaal compleet door tussendoor heerlijk te lunchen of geniet bij Illy Caffè van een heerlijk glaasje Lelystadse eierroom met slagroom voor slechts € 1,50. 

Speciaal voor deze dag zijn er foodtrucks aanwezig met heerlijke Hollandse poffertjes en hotdogs. Er zijn dus redenen genoeg om samen met je moeder een dagje te komen shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet.

DELEN OP