NIEUWS

Light up your holidays | Things to do

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

dinsdag 4 december 2018

In aanloop naar de feestdagen is Batavia Stad Fashion Outlet omgetoverd tot dé ultieme kerstbestemming. Met merken als Suitsupply, Marlies Dekkers, Nikkie en Le Creuset zijn er niet alleen mooie kerstoutfits, maar ook bijzondere kerstcadeaus te vinden. Lichtkunstwerken dompelen Batavia Stad Fashion Outlet volledig onder in een magische kerstsfeer en het verzorgen van de perfecte cadeauverpakking wordt groots aangepakt met de Gift Wrapping Service.

En als je er dan toch bent kom dan nog even gezellig naar de Kerstmarkt op 15 en 16 december geopend van 13.00 tot 20.00. Via Batavia Stad Fashion Outlet loop je direct door naar de kerstmarkt die te vinden is op;

Lelybaan 54,
8242 KB Lelystad

Daarnaast wanen bezoekers zich in de kledingkasten van fashion influencers Vivian Hoorn en Billie Rose tijdens de Closet Sale. Op 2e kerstdag is bovendien het Boxing Day Event bij Batavia Stad Fashion Outlet - de officiële kick-off van de Final Sale.

In Batavia Stad Fashion Outlet zijn vele internationale (mode)merken in alle categorieën te vinden - inclusief het luxe segment - met 30% tot 70% korting, het hele jaar door. Een unieke beleving met meer dan 150 winkels, cafés en restaurants, waar iedere dag weer iets nieuws te ontdekken is.

Batavia Stad Fashion Outlet is 7 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag, zondag en nationale feestdagen van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Batavia Stad Fashion Outlet is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto (45 minuten vanaf Amsterdam) en het openbaar vervoer (40 minuten met de trein van Amsterdam CS tot station Lelystad Centrum, 45 minuten vanaf luchthaven Schiphol).

Dagelijks rijdt er een Shopping Shuttle vanuit Amsterdam naar Batavia Stad Fashion Outlet. Vanaf het Pick-Up Point Bus Parking de Ruijterkade Oost - Amsterdam River Cruise Port vertrekt de bus om 10.00 en om 16.00 uur rijdt de Shopping Shuttle vanuit de fashion outlet weer terug naar Amsterdam (retourticket volwassenen € 5,-, kinderen € 2,50).

 

platbeeld youtube kerst 2018 640 x 420

DELEN OP

NIEUWS, INSPIRATIE & TRENDS

GERELATEERDE ARTIKELEN

1 van 3

Bekijk alle artikelen