EVENTS

Lelystadse Hippiemarkt | 5 t/m 7 juli

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

woensdag 8 mei 2019

De zomerperiode komt eraan en dan kan en mag de Lelystadse Hippiemarkt van 5 t/m 7 juli niet ontbreken. In vier jaar tijd is de Hippiemarkt een begrip geworden in Lelystad, welke te vinden is naast Batavia Stad Fashion Outlet.   

Ieder jaar steunt de Lelystadse Hippiemarkt een goed doel, dit jaar de LINDA. Foundation. Voor een klein bedrag kun je grabbelen in de grabbelton. Je maakt kans op leuke prijzen en je steunt met je deelname direct een goed doel.

Er is genoeg te zien en te beleven tijdens de Hippiemarkt. Er staan 150 stands met kleding, accessoires, lifestyle- en beauty producten, waar je een ontspannen massage kunt krijgen en prachtige henna tatoeages kunt laten zetten . 

Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij diverse food trucks, kramen en een bar. Er is uiteraard gedacht aan een speelplek voor kinderen met springkussen, waar zij zich kunnen laten schminken en kunnen genieten van nog veel meer leuke dingen. 

Om in de ‘Ibiza’ sferen te komen zijn er gedurende de dagen diverse Dj’s aanwezig. Daarnaast hebben ze exclusieve live optredens van onder andere Esther Oosterbeek en Anita Heilker, bekend van de Dolly Dots. Zij zullen 7 juli optreden.

Wil je het zangtalent Marciano Metz, bekend van Dancesing, niet missen dan kun je alle dagen terecht om naar zijn nummers te komen luisteren.

Wil je even uitrusten van al dat shoppen? Neem dan plaats in de speciaal ingerichte loungetent of op de terrassen om te genieten van je nieuwe aanwinsten, muziek en heerlijk eten. 

Openingstijden:
Vrijdag 5 juli | 15.00-22.00 uur
Zaterdag 6 juli | 13.00-22.00 uur
Zondag 7 juli | 13.00-21.00 uur

Locatie: Lelybaan, Lelystad naast Batavia Stad.

Fotocredit: Elske Hazenberg

DELEN OP