NIEUWS

Koningsdag

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

woensdag 24 april 2019

Op zaterdag 27 april is het alweer Koningsdag! Hier in Batavia Stad Fashion Outlet zijn we trots op onze Nederlandse roots en zetten dan ook graag tijdens Koningsdag de vele Nederlandse merken die we hier hebben in het zonnetje! 

In Batavia Stad Fashion Outlet hebben we veel mooie merken van Nederlands bodem, zoals Mart Visser, Nikkie, G-Star Raw en Profuomo. Om Koningsdag samen te vieren hebben onze Nederlandse merken dan ook speciaal voor jou diverse aanbiedingen samengesteld. Kom bijvoorbeeld naar State of Art en krijg 20% korting op alle blazers, koop bij Purewhite twee jeans voor maar € 100,- en krijg bij Sapph de derde BH gratis.

 

Altijd al een gepersonaliseerde paar Crocs willen hebben? Op Koningsdag kan je bij Crocs terecht voor een gratis graffiti personalisatie bij aankoop van een paar clogs! Even een pauze nodig van het shoppen? Kom dan langs bij Illy Caffè en geniet van een heerlijke oranje Koningsdag tompouce voor €3,30! 

Klik hier om alle aanbiedingen te ontdekken.

Naast alle geweldige deals waar je van kunt genieten in Batavia Stad Fashion Outlet, kan je tijdens de Meivakantie ook verschillende foodtrucks vinden die allerlei lekkernijen aanbieden, zoals heerlijke poffertjes! 
Batavia Stad Fashion Outlet is op Koningsdag en tijdens de gehele meivakantie elke dag open van 10.00 tot 20.00. Kom langs en ontdek onze vele merken en mooie aanbiedingen! 

 

DELEN OP

NIEUWS, INSPIRATIE & TRENDS

GERELATEERDE ARTIKELEN

1 van 3

Bekijk alle artikelen