INSPIRATION

De mooiste holiday accessoires

Op reis gaan is onmogelijk zonder eerst langs te gaan bij Samsonite in Batavia Stad Fashion Outlet. Daar hebben ze de meest functionele koffers die je bij elke outfit kunt matchen. Met de koffers van Samsonite kun jij je onderscheiden van alle vakantiegangers op de luchthaven. 

Naast reiskoffers heeft Samsonite ook handbagage, rugzakken, reistassen, laptoptassen, beautycases en toilettassen. Allemaal items die je niet kunt missen als je op reis gaat. Of het nou een zakelijk reis is of voor plezier. 

De koffers moeten natuurlijk ook gevuld worden met de nieuwste outfits en daarbij passende accessoires, zoals zonnebrillen.

Maak je zomerse vakantieoutfit af met een horloge van Invicta Watch. De horloges van Invicta Watch zijn in verschillende stijlen beschikbaar waardoor je bij elke kledingstijl jouw favoriet kunt vinden. En het mooiste is, Invicta Watch heeft altijd de aanbieding: Buy One Get One. Voor mooie sieraden kun je ook terecht bij Siebel, hier vind je diverse merken zoals TiSento Milano en Buddha to Buddha. 

Wanneer je de juiste sieraden bij je outfit hebt uitgezocht kan een accessoire zoals de zonnebril niet ontbreken. Een zonnebril biedt niet alleen de juiste bescherming aan jouw ogen het is een toevoeging aan jouw zomerse look en een sieraad opzich.

Sunglass Hut in Batavia Stad Fashion Outlet heeft uiteenlopende modellen van bekende designers voor zowel dames als heren. Met welk designers zonnebril stijl jij je outfit af? Kies je voor Chanel, Miu Miu, Ray-ban, Gucci, Dolce&Gabbana of toch liever voor Dior? Sunglass Hut heeft de mooiste zonnebrillen voor je klaar staan. 

Are you Holiday ready?

 

 

DELEN OP