INSPIRATIE

Gift Giving

TERUG NAAR NIEUWS EN TRENDS

woensdag 28 november 2018

Light up your Holidays en kom langs bij Batavia Stad Fashion Outlet want het is weer de mooiste tijd van het jaar en tijd om iedereen die je lief hebt te verwennen met de mooiste en de meest fashionable cadeaus.

In Batavia Stad Fashion Outlet heerst een gezellig Christmas feeling met grote kerstbomen, sfeervolle lichtjes en gezellige restaurantjes om samen lekker te gaan lunchen tussen het shoppen door.

Grote cadeaus voor onder de boom met daarin een Michael Kors tas of sneakers van Nike is leuk om te geven maar een cadeau hoeft natuurlijk niet groot te zijn, alhoewel dat wel leuk staat onder de boom, maar hoe leuk is het om jouw familie, vriend of vriendin te verrassen met een klein cadeautje die je in de boom hangt. Een zilveren armband met een bedelhangertje van Siebel of is jouw geliefde meer van het goud, dan shop je de mooiste gouden sieraden bij Time4jewels. Laat ze leuk inpakken in onze Gift Wrapping Station en hang ze in de boom. 

Heb je nog geen inspiratie voor een leuk cadeau, dan kun je hier in Batavia Stad Fashion Outlet genoeg inspiratie opdoen. Kom shoppen tijdens de feestelijke weekenden of kerstvakantie in Batavia Stad Fashion Outlet en shop jouw cadeau bij één van de 250 merken. 

 

DELEN OP