Red Rag Men & Women

www.red-rag.nl

Het is winter 2005. De kleurige en creatieve kinderschoenenlijn van Red-Rag loopt na de lancering in zomer 2005 als een trein. Vanuit ouders en winkeliers neemt de vraag naar een volwassenenlijn toe, want ook in dat segment is behoefte aan creatieve en originele schoenen.

Er wordt gestart met de ontwikkeling van Red-Rag men & women. Vanuit het hoofdkantoor in Waalwijk (Brabant) wordt een op zichzelf staande collectie voor mannen en vrouwen ontwikkeld. De belangrijkste kenmerken zijn het ongepolijste en sobere design, de bijzondere constructies en materiaalcombinaties en de goede draagbaarheid. De stijl van Red-Rag men & women is nonchalant en stijlvol door het minimalistische design, de minimale hoeveelheid details en het sobere kleurenpalet.

Red-Rag Men & Women is een eigenzinnig schoenenlabel van Nederlandse bodem. No-nonsens, stoer, ietswat brutaal, authentiek, mooi door zijn eenvoud maar met een ruw randje en verrassende materialen. Red-Rag is voor mensen met modegevoel die zich willen onderscheiden en altijd op zoek zijn naar iets nieuws, trendbewust maar met een eigen robuuste en uitgesproken look. Met Red-Rag imponeer je in je eigen stijl!

Bataviaplein 78 8242 PN Lelystad Tel: 0320 - 84 64 28

MERKEN

ANDERE MERKEN