Nike Factory Stores bieden topproducten van Nike voor prijsbewuste klanten. In de Nike Factory Stores vinden consumenten een eersteklas winkelomgeving voor atleten van alle leeftijden.

In de lente van 1972 introduceerden Phil Knight en Bill Bowerman de eerste Nike schoen met de iconische Swoosh. De afgelopen decennia is Nike uitgegroeid tot ‘s werelds nummer één op het gebied van hoogwaardige sportkleding, schoenen en accecoires. Het gaat om meer dan alleen de merknaam, het gaat om een stagte of mind die door miljoenen atleten wereldwijd wordt gedeeld.

Wat begon als een kleine Amerikaanse schoenendistribiteur is uitgegroeid tot een international leverancier van superieure sportartikelen en ongekende innovaties. Het is de ultieme missie van Nike om iedere atleet* ter wereld inspiratie en innovatie te bieden.

* “Als je een lichaam hebt, ben je een atleet.” – Bill Bowerman

________

Breng een bezoek aan de Nike outlet store in Batavia Stad Fashion Outlet. Hier vind je een groot aanbod voor dames, heren en kinderen. Naast reguliere collecties, voor running, fitness, voetbal en golf vind je in de Nike outlet store regelmatig exclusieve collecties. Houd onze website goed in de gaten voor extra korting op jouw Nike favorieten.

Bataviaplein 86 8242 PN Lelystad Tel: 0320 - 23 41 60

AANBIEDINGEN

MERKEN

ANDERE MERKEN