Liebeskind Berlin

www.liebeskind-berlin.com

OVER
Het begon allemaal in 2003 met een lederen handtas, een duidelijke visie en een voorliefde voor de stad Berlijn. Dit heeft ons gemaakt tot wie we zijn: Liebeskind Berlin – zelfstandig, casual en net dat tikkeltje anders.  We ontwerpen handtassen, ready-to-wear collecties, accessoires, juwelen en schoenen, vervaardigd uit fijn leder en kwalitatief hoogwaardige materialen.  Creativiteit en een gevoel voor mode vormen de basis van al onze activiteiten. Onze look staat voor ongedwongen elegantie net zoals de stad Berlijn.  Dit gevoel willen we delen met de wereld, waar we ook heen gaan. LIEBESKIND Berlin – bringing the spirit of the city to the world.

MANIFESTO
Waar jeugdigheid en een urban omgeving elkaar ontmoeten.  Het team van LIEBESKIND BERLIN streeft elke dag opnieuw naar het hoge kwaliteitsniveau waar het merk voor bekend staat. We creëren tijdloze ontwerpen met unieke afwerkingen die de eigenheid van de Berlijnse vrouw omarmen.

AANBOD
De focus van Liebeskind ligt op het zorgvuldig vervaardigen van verfijnde lederen items, schoenen en ready-to-wear collecties. Dit allemaal met de kenmerkende look en feel van LIEBESKIND BERLIN en een scherp oog voor detail.

Tijdloos design en eenvoudige stijlen vormen de basis van elke collectie. Jouw favoriete LIEBESKIND BERLIN items komen in verschillende vormen, maten en klassieke kleuren, vervaardigd uit zacht kalfsleder en afgewerkt met zilveren details. De accessoires van LIEBESKIND BERLIN zijn zowel esthetisch als praktisch van hoog niveau. Onze tassen worden gekenmerkt door aanpasbare en afneembare schouderriemen gecombineerd met een design dat er niet enkel goed uitziet maar ook gebruiksvriendelijk is.  Naast onze handtassen, bieden we ook  portefeuilles, gsm hoesjes en sleutelhangers met de typische LIEBESKIND BERLIN uitstraling.

Bataviaplein 328 8242 PN Lelystad Tel: 0320 - 76 34 62

MERKEN

ANDERE MERKEN