Illy caffé

www.illy.com

Het project illy Caffè is ontstaan uit illy’s wens om authentieke Italiaanse koffie wereldwijd aan te bieden in de traditionele sfeer van de Italiaanse koffiebars.

Een ambitieus doel. Het gaat hierbij immers niet alleen om de omgeving, maar ook om waarden als ‘mooi’ en ‘goed’, om competentie, ervaring en het constante streven naar perfectie; allemaal volgens het dna van illy.

Zo zijn hoogstaande fast food plekken gecreëerd waar alle producten van illy verkrijgbaar zijn: op de best denkbare manier en met de beste service. De constante opleiding van de koffietelers aan de Università del caffè en het kwaliteitssysteem van illy staan hiervoor garant.

Inmiddels zijn er meer dan 250 illy vestigingen in de grootste steden van 34 landen: op luchthavens, in drukke uitgaansstraten, in chique winkelcentra en in musea. Altijd op plekken vol cultuur en hartstocht.

illy Caffè in Batavia Stad Fashion outlet is een unieke plek om unieke koffie te proeven; een internationale keten van modern design, waar de illy espresso gecombineerd wordt met een selectie van typisch Italiaanse gerechten en alle producten uit de wereld van illy. Wie het genot van een uitstekende espresso wil (her)ontdekken, kan dit doen in een gastvrije omgeving vol smaak, stijl en perfectie.
Waan je in Italië op het heerlijke grote terras, waar je ook zalig kunt zitten met wat minder weer onder de parasol, heater en een lekkere warme fleecedeken. Ook aan de man/vrouw is gedacht, die liever de krant of een mooi tijdschrift leest, onder het genot van een echte illy koffie met een huisgemaakt tiramisu.
Thuis ook genieten van een uitstekende espresso? Van de illy blend koffiebonen tot de iconische illy kopjes en capsule espressomachines zijn te verkrijgen bij het illy Caffè.

Het volledige menu van Illy Caffè is hier te vinden.

Bataviaplein 256 8242 PS Lelystad

MERKEN

ANDERE MERKEN