Ons avontuur begon zo’n 10 jaar geleden, in het keukentje van de eerste winkel in het Duitse Aken, met onze eigen Sjakie: Chocolade Chef Toussaint. Hier begonnen wij met het maken van échte chocolademelk, telkens een andere smaak proberen en dan weer de grote hotpots poetsen.

Tous dacht: ”Daar moet toch een éénpersoons portie voor te bedenken zijn..”.

En daar was ie! De Hotchocspoon, een lekkere brok chocolade aan een lepel die je door de hete melk roert. Vanaf toen ontstonden de lekkerste smaken voor deze lepels, van Speculoos tot Cookie-Coconut.

Inmiddels in meer dan 50 geweldige verschillende smaken te krijgen! De Hotchocspoon blijft de trots en lieveling van de Chocolate Company, maar ons assortiment is flink uitgebreid en in 2009 bouwden wij in Kerkrade zelfs onze eigen chocolate factory.

We maken daar nog elke dag alles zelf, tientallen handjes die de houten lepels insteken, versieringen keurig netjes neerleggen en de flikjes bestrooien. Vakmanschap, ervaring en heel veel energie waaien door het atelier. Dan wordt vanuit hier de choco naar onze cafés in Nederland en Duitsland verscheept of vanuit de webshop direct naar jouw brievenbus!

En nu ook verkrijgbaar in ons chocolade wonderland Chocolate Company Café Batavia Stad Fashion Outlet! Het volledige menu is hier te vinden.