40 jaar Brunotti
Brunotti is opgericht in 1979 door de Italiaanse pro-windsurfer Claudio Brunotti. Het merk heeft zich ontwikkeld van een custom windsurfboard bedrijf in een boardsport georiënteerd kleding-, hardwaren- en accessoire merk.

Wist je dat?
Topatleten

We hebben meer dan 10 riders die meedraaien in de top van hun sportdivisie. De meesten van hen zijn minstens twee keer in hun carrière wereldkampioen geweest.

Olympisch Goud
De Brunotti trapeze die Dorian van Rijsselberghe droeg tijdens de Olympische Spelen in 2016 was speciaal voor hem ontwikkeld. Het werd de trapeze waarmee hij tijdens diezelfde Spelen Olympisch kampioen RS:X werd.

Scheveningen roots
Brunotti is ontstaan in Scheveningen. Het is de plek waar Jinne Sietsma zijn carrière als boardshaper op 17-jarige leeftijd begon. Hij werkte toen voor Claudio Brunotti en leerde van hem de fijne kneepjes van het vak. Tegenwoordig is Jinne nog steeds onderdeel van het Brunotti-team.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Wereldwijd bestaat 60% van al het verpakkingsmateriaal uit plastic. Als we met elkaar meer aandacht besteden aan het gebruik van plastic kunnen we dit percentage terugdringen. Bij Brunotti nemen we onze verantwoordelijkheid door biologisch afbreekbare plastic draagtassen te gebruiken. Deze zijn minder schadelijk voor het milieu. Daarnaast hergebruiken wij onze verzenddozen die minimaal beschadigd zijn om de hoeveelheid afval te verkleinen.

Neem ook je verantwoordelijkheid. Wees bewust van wat je bestelt en retour stuurt. Artikelen die je retourneert, moeten namelijk nog een keer opnieuw verpakt en vervoerd worden. Dit kost naast extra vervoerskosten, ook extra plastic. Als je dus twijfelt over een maat die je wilt bestellen, check onze maattabellen op brunotti.com/service of neem contact op met de klantenservice via info@brunottishop.com.

  • We gebruiken 100% biologisch afbreekbare draagtassen.
  • We gebruiken alleen papier van verantwoorde bronnen.
  • Roep een halt toe aan de toenemende vervuiling door plastic in oceanen en wateren.

Bataviaplein 118 8242PN Lelystad

MERKEN

ANDERE MERKEN