EVENT

HISWA te water

BACK TO NEWS

Tuesday 27 August 2019

Net als vorig jaar vindt HISWA te water ook in 2019 weer plaats in de Bataviahaven, na een succesvolle 35e editie. De nieuwe locatie, indeling van de haven, het aanbod en het proefvaren droegen allemaal bij aan de positieve sfeer.  

De haven zal dan ook voor de 36e editie, van woensdag 4 tot en met zondag 8 september, worden omgetoverd, tot hét event voor elk type watersporter. Naast alle mooie boten en diverse stands is er uiteraard nog meer te doen. Denk aan demonstraties op de kade, proefvaren, het Batavia Museum, heerlijk eten op een van de omliggende terrassen of breng een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet.

Het team van Batavia Stad zal aanwezig zijn om bezoekers van het evenement naar het centrum te rijden met een gratis shuttle service*. Ideaal na een dag rondlopen in de haven. Daarnaast ontvangen alle bezoekers van onze stand 10% extra korting** in Batavia Stad Fashion Outlet en is er speciaal voor HISWA te water een exclusieve Gaastra Pop-Up Store in ons centrum.

Wil jij graag aanwezig zijn bij de 36e editie van HISWA te water? Wij mogen onze bezoekers toegangskaarten aanbieden tegen een gereduceerd tarief namelijk slechts € 10,-. Let op, voor de tickets geldt op = op.

Button tickets

*De shuttle rijdt niet op vastgestelde tijden, maar op verzoek van bezoekers. Het kan dan ook voorkomen dat u even moet wachten bij de opstapplaats.

**Met de VIP Day Pass ontvang je 24 uur lang, na activatie, 10% extra korting op je aankoop bij deelnemende merken. Alle voorwaarden staan vermeld op de VIP day Pass.

SHARE ON