Vacature bij Superdry in Batavia Stad Fashion Outlet

Superdry - Verkoopmedewerker (fulltime/parttime)

Wij zijn op zoek naar een fulltime/parttime voor de positie Sales Assistant.

Over ons 

SuperGroup plc is de eigenaar van Superdry, wat in rap tempo een wereldwijd lifestylemerk aan het worden is. Superdry biedt zijn klanten over de hele wereld innovatieve, betaalbare kleding en accessoires van eersteklas kwaliteit met heren-, dames- en specialistische collecties. Superdry-klanten zijn loyaal, gevarieerd en echt wereldwijd, en worden niet door hun leeftijd maar door hun houding gekenmerkt. 

Superdry werd in 2003 in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd nadat onze oprichters een inspirerende reis naar Tokio hadden gemaakt. Het merk staat bekend om zijn ontwerp en productie van kwaliteitskleding die is geïnspireerd door de combinatie van iconische vintage americana en opvallende Japanse graphics met een Brits tintje. Onze producten worden gekenmerkt door stoffen van hoge kwaliteit met authentieke vintage wassingen, unieke details, toonaangevende handgetekende graphics en fraaie pasvormen met diverse stylings. Naarmate we de omvang en aard van onze productreeksen blijven ontwikkelen, trekken we steeds meer verschillende klanten aan – ambitieuze mensen die zich geweldig willen voelen in wat ze dragen en die stijl, kwaliteit en aandacht voor detail waarderen. 

We runnen een snel groeiende multichannel business via een combinatie van zelfstandige winkels, gefranchiseerde en gelicentieerde winkels, Superdry-afdelingen, e-commerce, groothandels en distributeurs. We groeien het snelst buiten het Verenigd Koninkrijk en onze internationale business wordt alsmaar succesvoller. We bezitten en runnen nu winkels in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje, de Verenigde Staten en Zweden, en hebben franchisewinkels in vele andere landen. We hebben bijna 600 verkooppunten in ruim 45 landen, en voegen hier elk jaar 50 nieuwe locaties aan toe. Verder zijn we een joint venture met Trendy International Group in China aangegaan, die Superdry-winkels op de Chinese markt zal brengen.  

Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Cheltenham, Gloucestershire (Verenigd Koninkrijk) en we hebben bijkantoren in Aarhus, Barcelona, Brussel, Hong Kong, München en New York, met specialistische sourcingkantoren in Istanboel en New Delhi. Ons grootste groeigebied is online, waar we e-commercewebsites in meer dan 20 talen runnen en bestellingen naar vrijwel elk land ter wereld verzenden. 

Onze ambitie voor groei wordt samengevat door ons strategische plan dat mogelijkheden biedt om de inkomsten aanzienlijk te verhogen. Dit plan richt zich op drie hoofdgebieden: een wereldwijd lifestylemerk creëren, bewustzijn van de omvang van het Superdry-assortiment bevorderen, en een uitgebreide multichannel relatie met klanten opbouwen. Dit wordt ondersteund door de vier belangrijke pilaren Embed (inbouwen), Enable (in staat stellen), Extend (uitbreiden) en Execute (uitvoeren), die precies definiëren hoe we onze doelen willen bereiken. Aangezien onze producten bij Superdry centraal staan, richten we ons bovendien sterk op onze vier belangrijkste productkenmerken: detail in ontwerp, obsessie voor kwaliteit, innovatie en betaalbaarheid. Gedetailleerdere informatie over ons strategische plan, evenals onze recentste zakelijke en financiële resultaten, staan op onze bedrijfswebsite www.supergroup.co.uk. 

We streven ernaar een geweldige plek om te werken te zijn, en proberen iedere dag om van elke Superdry-winkel en elk Superdry-kantoor een vriendelijke gemeenschap te maken, met een familiair gevoel, fantastische training en ontwikkeling, en fascinerende, verreikende en interessante functies. Op onze carrièrewebsite www.careers.superdry.com kun je filmpjes bekijken van vele echte Superdry-collega`s met uiteenlopende functies die vertellen hoe het is om hier te werken. 

In het kort 

Bij Superdry willen we onze klanten elke dag de beste ervaring van ons merk en onze producten bieden. Als ambassadeur van het merk Superdry is onze Verkoopsmedewerker (Sales Assistant) dan ook essentieel voor een positief merkimago en een eersteklasse klantenservice. We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste verkoopsmedewerker (Sales Assistant) die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en een echte passie heeft voor ons merk en onze klanten. 

Belangrijkste verantwoordelijkheden 

 • Bijdragen tot de prestaties van de winkel door de klanten getrouwheidproactief te stimuleren met ruimere initiatieven (bv. aanmelding en `click & collect`) 
 • Inzicht hebben in het lokale klantenbestand en hun verwachtingen bij elk contact inlossen 
 • De kassa bedienen en alle bijhorende procedures (bv. terugbetalingen en retours) uitvoeren 
 • Standaardklachten van klanten behandelen en zo nodig de hulp van de leidinggevende inroepen 
 • Onze producten elke dag persoonlijk aan onze klanten voorstellen 
 • Ideeën en voorstellen met het winkelteam uitwisselen om collega`s en klanten te helpen en de winkelprestaties te verbeteren 
 • De voorraad aanvullen conform de opgestelde planning en procedures en de kledingstukken plooien en opvouwen (zowel in de winkel als achteraan in de stock) 
 • De retourprocedure uitvoeren zoals aangegeven door het winkelmanagement 
 • De niet-zichtbare ruimtes proper en ordelijk houden 
 • Alle gezondheids- en veiligheidsprocedures begrijpen en eventuele problemen aan het winkelmanagement melden 
 • Zich 100% inzetten met het oog op efficiëntie in de winkel 

Profiel 

 • Een passie voor mensen en mode is een must, en ervaring in een kledingzaak is een extra troef 
 • Zelfverzekerd en communicatief sterk zijn 
 • Een passie voor klantenservice en continue verbetering 
 • Inzicht in ons merk: verleden, heden en toekomst 
 • Teamspeler en een voorbeeld voor collega’s 
 • Oog voor een positieve en professionele werkomgeving 

 

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).