Vacature bij Summum Woman in Batavia Stad Fashion Outlet

Summum Woman - Verkoopstylist (oproepbasis)

SUMMUM WOMAN IS EEN MODELABEL, GEVESTIGD IN AMSTERDAM. HET MERK IS OPGERICHT IN 1998 EN MAAKT SINDSDIEN EEN INDRUKWEKKENDE GROEI DOOR. SUMMUM WOMAN WEET ALS GEEN ANDER VERSCHILLENDE STIJLEN, STOFFEN EN KLEUREN MET ELKAAR TE COMBINEREN EN DIE GEDURFDE FUSION VORMT DE BASIS VAN HET MERK-DNA. STOER, MET EEN ROMANTISCHE KNIPOOG. LIEF, MET EEN EDGY FINISH. MAAR ALTIJD IN EEN HERKENBAAR HANDSCHRIFT. OP-EN-TOP VROUWELIJK EN – NIET ONBELANGRIJK – VAN NEDERLANDSE BODEM.

Voor onze Summum Woman brandstore in Batavia Stad Fashion Outlet, zijn wij per direct op zoek naar een verkoopstylist (oproep).

Werkzaamheden:
Je legt verantwoording af aan de (assistent) Shopmanager. Je zorgt samen met je collega’s voor het realiseren van de commerciële doelstellingen en bent van nature in staat service te bieden in een cultuur waarbij de klant voorop staat. Je kunt de klant als geen ander adviseren op het gebied van trends, collectie, styling en pasvorm. Samen met je collega’s ben jij het visitekaartje van Summum Woman.

Eisen:

  • Je hebt affiniteit met fashion
  • Je bent parttime beschikbaar (ook in het weekend)
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt een goed gevoel voor commercie en beschikt over exceptionele verkoop- en styling-skills
  • Je hebt een ‘down to earth’ mentaliteit
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de modebranche
  • Je bent representatief, positief, servicegericht, een teamplayer, spontaan, inspirerend, gestructureerd en bovenal zeer flexibel.

WIJ BIEDEN EEN UITDAGENDE EN AFWISSELENDE FUNCTIE IN EEN DYNAMISCHE WERKOMGEVING. GRAAG ONTVANGEN WIJ JOUW CV, MOTIVATIE EN RECENTE PASFOTO. DEZE KUN JE PER MAIL STUREN NAAR: HR@SUMMUMWOMAN.COM

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).