Vacature bij Petrol in Batavia Stad Fashion Outlet

Petrol - Verkoopmedewerker (20 uur)

Voor onze Petrol Industries Store in Batavia Stad Fashion Outlet zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker (± 20 uur).

Petrol Industries ontwikkelt en verkoopt denim-geïnspireerde kleding voor mannen\onder haar bekende merk ‘Petrol’. Petrol groeit hard, ook internationaal. De belangrijkste pijlers onder deze groei zijn de unieke merkpositionering en een succesvolle expansiestrategie. Petrol kleding staat voor stoer, casual en trendy. Het merk laat zich inspireren door diverse invloeden zoals Industrial, Vintage en Racing.

Wij bieden:

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, Respectvolle, informele werksfeer en marktconform salaris. Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Gewenst profiel:

  • Ervaring in de retail
  • Uitstekende sociale vaardigheden
  • Uitstekende contactuele/communicatieve vaardigheden.
  • Klantgericht

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Stuur je CV + motivatie en pasfoto naar: filiaal02@jomani.nl t.a.v. D.Zeneli of loop langs in de winkel.

 

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).