Vacature bij ONLY in Batavia Stad Fashion Outlet

Only - Store Manager

ONLY Outlet is looking for you!   
** The ONLY way to do great work is to love what you do **   
 
YEAH....er is een gloed nieuwe outlet store van ONLY in Batavia Stad Fashion Outlet!!! én daarom zijn we op zoek naar jou!  
 
Een echte leidinggevende fashionita, dat ben jij! Altijd al “ondernemer” willen zijn van je “eigen” kleding winkel? Dan kan je hier binnen ONLY helemaal los. Dit is je kans. Een nieuw geopende ONLY Store vanaf begin af aan opbouwen, hoe gaaf is dat?! Je gaat starten met een fantastisch en energiek team. Je krijgt veel vrijheid en je bent samen met je team verantwoordelijk voor het succes van deze nieuwe winkel. Met elkaar streef je er naar om de winkel één van de beste van ONLY Outlet stores te maken. Met jouw enthousiasme zorg je voor een goede sfeer in de winkel, waarbij je bruist van de energie en je het team meekrijgt in de positieve ONLY vibe. Jij zorgt dat net dat stapje extra wordt gezet. Het geven van service aan klanten bij het maken van een keuze uit één van de trendy collecties van ONLY, zorgt er voor dat de klant met een ultieme shopping experience de winkel verlaat.  
 
Wie ben jij…   
De afgelopen 2-3 jaar heb jij een leidinggevende functie gehad binnen de retail, bij voorkeur als assistent shopmanager en/of floormanager. Een opleiding in de richting van detailhandel/ retail is een pré. Ideeën werk jij uit naar concrete plannen en je bent een echte teamplayer die denkt in oplossingen.   
Verder ben je als collega flexibel inzetbaar en ben je beschikbaar in het weekend en tijdens de koopavonden.   
Check, check, dubbel check, jouw DNA ademt:   
 • Sterke verkoopvaardigheden en in staat het gehele team (minstens) zo goed te laten verkopen als jij dat kan.  
 • Verantwoordelijkheid nemen betekent voor jou de sleutel tot succes.  
 • Fashion lover! Jij hebt een passie voor alles dat met mode te maken heeft.  
 • Flexibele instelling, van een snel werktempo wordt jij nog fanatieker om te scoren.  
 • Goede kennis van Engels is een pré.
 
ONLY voor jou…    
 • Een zeer uitdagende, zelfstandige en veelzijdige functie.   
 • Markconform salaris.  
 • Maandelijkse bonusregeling.  
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijna 40% personeelskorting op onze gehele collectie.  
 • Aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Detailhandel.  
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf naar shopmanager van een million store of areamanager.   
Waarom werken bij ONLY…   
ONLY is onderdeel van BESTSELLER, met als merken (onder andere) Jacqueline de YONG, Selected Femme, ONLY&SONS, Jack&Jones, NameIT, Vero Moda, VILA en Pieces. BESTSELLER bestaat uit 2700 shops in 38 landen wereldwijd. Dit familiebedrijf is in 1975 opgericht en anno 2019 groeien wij nog steeds.    
Wist jij dat wij onlangs onze 150e ONLY shop hebben geopend in Nederland? En dat wij 1100 enthousiaste en gezellige ONLY collega’s in dienst hebben?    
En verder:   
 • Wij zijn één team. We love to win, together!  
 • Naast de merken ONLY, ONLY Studio en Jacqueline de YONG, hebben wij onze eigen labels Dust en Pigalle die alleen in ONLY stores verkrijgbaar zijn.  
 • Bij ONLY krijg je elke dag de kans om het beste uit jezelf te halen en je dromen na te jagen!  
 • En last but not least; het allerleukste bedrijf van de wereld!   
Hebben wij jouw fashion hart een sprongetje laten maken en kan jij niet wachten om aan de slag te gaan binnen dit snel groeiende internationale modelabel? Solliciteer dan direct via onze website.
 
Heb je vragen neem dan gerust contact op met onze Recruitment Coördinator Kim Louwaard 033-4343362    
 

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).