Vacature bij ONLY in Batavia Stad Fashion Outlet

Only - Verkoopmedewerker

ONLY is looking for you!  
 
Voor onze gloed nieuwe ONLY Outlet Store in Batavia Stad Fashion Outlet zijn we op zoek naar een enthousiaste modebewuste verkoopmedewerker (FT/PT) .  
 
Jouw nieuwe job kent veel afwisseling; van klanten adviseren, helpen bij de paskamers tot aan  kassawerkzaamheden en de winkel een verzorgd uiterlijk te geven. Bij ONLY krijg je elke dag de kans om het beste uit jezelf te halen en je dromen na te jagen!  
 
Is voor jou collegialiteit, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Start dan jouw fashion carriere hier bij ONLY. 
 
Wie ben jij…  
Jij volgt dagelijks de nieuwste trends op het gebied van fashion en jouw vrienden weten je meteen te vinden voor stylingtips. Als een echte sales advisor zet jij net dat stapje extra om de klant met een ultieme shopping ervaring de winkel te laten verlaten, uiteraard met een compleet nieuw ONLY outfit óf meer!   
Verder ben je als collega flexibel inzetbaar en beschikbaar in het weekend en tijdens de koopavonden.  
Check, check, dubbel check, jouw DNA ademt:  
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden. 
 • Representatieve uitstraling.
 • Teamplayer die denkt in oplossingen. 
 • Pro actief en creatief. 
 • Snel schakelen binnen een dynamische omgeving.  
Waarom werken bij ONLY…  
ONLY is onderdeel van BESTSELLER, met als merken (onder andere) Jacqueline de YONG, Selected Femme, ONLY&SONS, Jack&Jones, NameIT, Vero Moda, VILA en Pieces. BESTSELLER bestaat uit 2700 shops in 38 landen wereldwijd. Dit familiebedrijf is in 1975 opgericht en anno 2019 groeien wij nog steeds.   
Wist jij dat wij onlangs onze 150e ONLY shop hebben geopend in Nederland? En dat wij 1100  enthousiaste en gezellige ONLY collega’s in dienst hebben?   
En verder:  
 • Wij zijn één team. We love to win, together!  
 • Naast de merken ONLY, ONLY Studio en Jacqueline de YONG, hebben wij onze eigen labels Dust en Pigalle die alleen in ONLY stores verkrijgbaar zijn. 
 • Gloed nieuwe ONLY winkel.
 • Markconform salaris. 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijna 40% personeelskorting op onze gehele collectie. 
 • En last but not least; het allerleukste bedrijf van de wereld!  
Hebben we jouw fashion hart een sprongetje laten maken en kan jij niet wachten om  aan de slag te gaan binnen dit snel groeiende internationale modelabel? Solliciteer dan via de ONLY website.

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).