Vacature bij NZA New Zealand Auckland in Batavia Stad Fashion Outlet

NZA New Zealand Auckland - Verkoopmedewerker (0 - 8 uur)

Voor onze nieuw geopende winkel in Batavia Stad Fashion Outlet zoeken wij een vriendelijke en commerciële collega. Met passie en bevlogenheid breng je de brand-awareness en producten van NZA New Zealand Auckland over aan de klant. Met sales als ‘top-of-mind’ werk je samen in een team en zorg je ervoor dat aan alle doelstellingen -vooral verkoop activatie en ontwikkeling van nieuwe en bestaande klantrelaties- voldaan wordt.

Je bent service gericht en loyaal aan het merk. Je verwelkomt de klanten proactief en neemt de tijd om naar hun wensen te luisteren en hun advies te geven.
Je toont eigen initiatief en denkt in oplossingen. Lichte schoonmaakwerkzaamheden en het verwerken van de goederenstroom horen vanzelfsprekend ook bij het taken pakket.

 

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden met het vermogen klantrelaties op te bouwen
  • Zelf starter met eigen initiatief, collegiaal en een teamplayer
  • Grote mate van gastvrijheid en een hoog service niveau kunnen aanbieden
  • Toegewijde, gepassioneerde en gemotiveerde persoonlijkheid
  • Flexibel en bereidheid tot werken in het weekend en extra tijdens vakantie perioden

Spreekt bovenstaande beschrijving jou aan en voldoe je aan de vereisten, stuur dan een motivatiebrief + CV + pasfoto naar t.a.v. Wouter Arnoldus aan: retail@nzanewzealand.com

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).