Vacature bij McGregor in Batavia Stad Fashion Outlet

McGregor - Verkoopmedewerker (parttime)

McGregor is een wereldwijd verdeeld iconisch lifestyle brand dat verdeeld wordt door Groep Alain Broekaert.

Groep Alain Broekaert of GAB importeert en verdeelt internationale kledingmerken van hoog-midden tot luxe segment in de Belux. Ons merkporfolio is zeer uiteenlopend met merken als Scotch&Soda, Pepe Jeans, Hackett London, Strellson, Joop!, LoveStories, NA-KD, Karl Lagerfeld, Arnie Says, Birds on the Run, Denham, Façonnable, Xpooos en  Vingino.
De groep werd opgericht in ‘86 en groeide al snel uit tot een belangrijke speler in het Belux modelandschap door haar unieke product –en merkenmix en door haar unieke distributiemix van retail en wholesale business.

Voor ons filiaal te Batavia zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste:

Verkoper - Verkoopster (m/v/x) McGregor Parttime

Als verkoper/verkoopster ben jij medeverantwoordelijk voor de uitstraling, de sfeer en het image van onze winkel. Tijdens een bezoek van onze klant geef je stijl- en kleuradvies en inspireer je de klant door de laatste modetrends en de passende combinaties te laten zien. Samen met je collega’s zorg je voor een kwaliteitsvolle service en bedien je de klanten met een glimlach

Dit hebben wij jou te bieden:
Een dynamisch, afwisselende werkomgeving waar je je passie voor mode kan uiten dit gecombineerd met een marktconform salaris.

Dit verwachten wij:
- Je bent trendy en flexibel
- Je bent goed op de hoogte van de collecties en volgt de modetrends op de voet
- Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal
- Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af 

Interesse?
Ben jij de kandidaat die past in het profiel en wil je werken voor een snelgroeiende brand, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Stuur jouw CV + foto naar Groep Broekaert BVBA Industrielaan 36 te 1740 Ternat België of shmgr-McGregor-Batavia@GAB.eu

Disclaimer:
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).