Vacature bij Home & Cook in Batavia Stad Fashion Outlet

Home & Cook - Verkoopmedewerker (weekend)

Weekendhulp

Wij zoeken een gemotiveerde en enthousiaste medewerk(st)er met gevoel voor onze producten. Je bent resultaat-, service- en klantgericht, flexibel in werktijden, spontaan, representatief en communicatief vaardig. Heb je ervaring in de verkoop, is verkopen jouw passie, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je daarnaast flexibel in te roosteren?

Reageer dan snel!

De functie bestaat uit: het verkopen van klein huishoudelijke producten, elektrisch en cookware, van de A-merken Tefal, Krups, Rowenta, Emsa en Lagostina. Het betreft een parttime functie voor ongeveer 10 uur per week, met als werkdagen de zaterdag en/of zondag, die in drukke periodes en gedurende vakantietijd kan worden uitgebreid.

Reageren:

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Mail dan je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae vóór 21 juni naar personeelszaken@groupeseb.com of stuur deze per post naar Groupe SEB Nederland BV, t.a.v. afdeling HR, De Schutterij 27, 3905 PK Veenendaal. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Shopmanager Anita Rutgers op telefoonnummer 0320-264646.

Aquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).