Vacature bij Greve in Batavia Stad Fashion Outlet

Greve - Verkoopmedewerker (Weekendhulp)

Wie ben jij?

Als weekendhulp ben jij ons visitekaartje naar de klant. Je hebt ‘passion for fashion’ en bent een echte teamplayer. Je maakt deel uit van een verkoopteam in onze multi brand store waar wij onder andere de merken Greve en Havaianas verkopen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Een opleiding of relevante werkervaring in de Retail is mooi meegenomen, maar we staan ook open voor een goede motivatiebrief als jij jezelf in onze beschrijving herkent!

Wat bieden wij jou?
Fun at work! Als teamlid kun je rekenen op een geweldige tijd. Je zult werken in een leuk team waar het bruist van energie en enthousiasme. Je werkt een dag in het weekend, op koopavonden en de mogelijkheid om meer te werken bij drukke periodes.

Enthousiast geworden?
Mail je C.V met foto ( selfie) en een motivatiebrief naar: bat324@fros.nl t.a.v. Robin van der Zanden

Disclaimer:
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).