Vacature bij Esprit in Batavia Stad Fashion Outlet

Esprit - Verkoopmedewerker (fulltime/oproep)

Moeiteloze stijl, authenticiteit en gemakkelijk leven staan centraal in de filosofie van Esprit. Esprit werd in 1968 opgericht door Susie en Doug Tompkins in San Francisco en is een internationaal modemerk geworden dat stijl en kwaliteit vertegenwoordigt. Onze basis is creativiteit en verantwoordelijkheid, gefuseerd met een zonnige Californische houding. Het streven van Esprit is om het beste informele modemerk te zijn met een uitstekende prijs / waarde-propositie: markttrends, kwaliteitsstoffen en -vormen vastleggen en veranderen in die moeiteloos ontspannen stijl die Esprit is.

Voor onze Outlet Store in Batavia Stad Fashion Outlet zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker (fulltime/oproep).

Je bent slim en je weet dat vandaag de dag een baan meer is dan een baan - het gaat om werken in een wereld die jou inspireert. Wij houden van diversiteit en van jouw unieke bijdrage aan wat Esprit tot een fantastisch merk maakt. Kom bij de Esprit Family, een internationale lifestyle company, en draag bij aan het verschil in de geweldige 'world of fashion'.

Als Sales Associate bij Esprit ben je verantwoordelijk voor een optimale klantenservice aan onze klanten. Je benadert onze klanten actief, geeft advies en informatie over onze producten en je onderneemt actie om jouw persoonlijk gestelde targets te behalen en te overschrijden. Je zorgt ervoor dat je beschikt over een optimale productkennis, zodat je deze kennis kan gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden. Daarbij zorg je er voor dat de store er netjes, ordelijk en optimaal uitziet.

Je bent gedreven, hebt een open instelling, no-nonsense houding en een representatieve, enthousiaste uitstraling. Je staat stevig in je schoenen en je hebt een dienstverlenende instelling. Met jouw uitstraling ben jij het visitekaartje voor de store en met jouw klant- en servicegerichte houding weet jij onze klanten de beste service te bieden. In verband met de openingstijden van de store verwachten wij een flexibele instelling met betrekking tot werktijden en werkdagen.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde VMBO/MAVO/MBO opleiding, bij voorkeur in de richting detailhandel. Je hebt enige relevante werkervaring in verkoop van kleding en bent flexibel beschikbaar (weekenden, feestdagen, etc).

Wil je de spirit van Esprit mee beleven en de passie voelen? Reageer dan direct via het online sollicitatieformulier! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).