Vacature bij Converse in Batavia Stad Fashion Outlet

Converse - Verkoopmedewerker (weekend/vakantie)

Converse begon in 1908 als producent van rubberen schoenen en was gespecialiseerd in de productie van overschoenen. Al snel begonnen we sneakers te maken met rubber. In 1920 gaven we onze basketbalsneaker van canvas een nieuwe naam: All Star. Die naam is blijven hangen. Hun beoogde doel raakte echter al snel in de vergetelheid. Ze waren oorspronkelijk namelijk bedoeld om extra mooi jumpshots te lossen op de basket. Maar jullie zagen er veel meer in… En begonnen ze te dragen wanneer jullie wilden. Jullie droegen ze bij het maken van muziek en kunst en tijdens het skaten en relaxen. De All Star werd een modestatement. Een professionele schoen. Een accessoire die aansloot bij jullie persoonlijke stijl. Jullie deden er van alles mee en droegen ze altijd en overal. Jullie zagen de eindeloze mogelijkheden van de All Star.

Ook vandaag nog is dat het erfgoed van alle sneakers en accessoires voor All Star, Cons en Jack Purcell. Zodra jullie ze aantrekken en erop lopen, begint hun leven pas echt. Jullie geven onze schoenen betekenis. Jullie bepalen waar ze voor zijn bedoeld. Ze worden een uniek eerbetoon aan jullie individualiteit en stijl. Ze worden deel van jullie. Made by you.

Wil jij de All Star ook deel laten zijn van jou leven? Solliciteer dan in onze winkel!

Voor onze Converse winkel in Batavia Stad Fashion outlet zijn we opzoek naar een verkoopmedewerker (weekend/vakantie).


Ben jij die enthousiast en energiek persoon? Beschik je over goede communicatie vaardigheden en heb je een passie om de klanten zo optimaal mogelijk te woord te staan en te helpen, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Kom langs in de winkel of stuur je cv en motivatiebrief naar converselelystad@live.nl  t.a.v. mevr. A Oerlemans-Born.

 

Disclaimer:
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).