Vacature bij Circle of Trust in Batavia Stad Fashion Outlet

Circle of Trust - Verkoopmedewerker (parttime)

Circle of Trust is een Nederlands modemerk. Opgericht in 2005. Binnen onze wereld vindt u een combinatie tussen denim en kleding. Onze missie is om variabele, unieke en betaalbare denims te creëren, draagbaar voor iedereen. De focus van de schoonheid van gewassen denim is onze focus in onze collecties. We zijn bekend om onze koele en trendy stijl, perfecte pasvorm en mooie details voor een betaalbare prijs. Wij behouden onze Nederlandse wortels in ons bedrijf, samen met ongeveer twintig medewerkers creëren we meer dan 300 verkooppunten in Nederland. 

Sinds 2014 vertaalden we onze merkidentiteit in een inspirerende retailervaring: De Circle of Trust Concept Store, gevestigd in het centrum van Amsterdam. 

Binnen ons concept kunnen vier kernwaarden worden gevonden.

Allereerst, we streven ernaar om een aangename en vrolijke sfeer te creëren. Ten tweede, onze collectie weerspiegelt onze mentaliteit in de wereld en bevat een casual toon. Deze vier waarden vertegenwoordigen onze chracter, mentaliteit en expressieve stijl.

We blijven trouw aan deze sleutelwaarden in ons concept. Door te concentreren op deze waarden behouden we een sterke merkidentiteit.

Voor onze outlet in Bataviastad zoeken we een parttime verkoper m/v (8/12 uur)

De verkoper draagt - in samenwerking met collega's - zorg voor het reilen en zeilen van de winkel en verricht alle daarbij behorende werkzaamheden. Je bent het visitekaartje van Circle of Trust ; je bent bekend met de jeansmarkt en een kei in verkopen, je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en je voorziet hen van uitstekend advies. Klantvriendelijkheid staat hierbij voorop en daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het netjes houden van de winkel en het op peil houden van de voorraad. Je zult regelmatig in het weekend werken.

Wat verwachten we van jou?

  • Relevante werkervaring in een kledingwinkel is een absolute must;
  • Je bent zeer flexibel, opgewekt en collegiaal;
  • Betrouwbaarheid, initiatief en klantgerichtheid zijn kenmerkende eigenschappen van jou;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede kennis van de Engelse taal;
  • Je bent min. 4 uur beschikbaar (ook in de weekenden en vakantieperiodes)

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een commerciele baan in een trendy winkel;
  • Een gezellige werksfeer met superleuke collega's
  • Een marktconform salaris;
  • Korting op Circle of Trust kleding.

Soort dienstverband: Deeltijd 

Heb je interesse of vragen, kom gerust langs bij ons in de winkel in Bataviastad en vraag naar Peter.

Of mail je cv naar batavia@circeloftrust.nl

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).