Vacature bij Cavallaro Napoli in Batavia Stad Fashion Outlet

Cavallaro Napoli - Store Manager

Ben je commercieel, heb je gevoel voor stijl en ben je klant- en servicegericht? Dan maken wij graag kennis met je.

Wat verwachten wij van jou?

Als Store Manager van onze Brandstore Lelystad, ben je verantwoordelijk voor de sales en target-realisatie van jouw winkel. Jij gaat, samen met je team, tot het uiterste voor een excellente customer-journey. Door je persoonlijkheid, pro-actieve houding en oog voor detail weet je onze klanten te binden. Je bent zelfstandig en haalt graag het maximale uit jezelf én je team. Leiding geef je op een natuurlijke, motiverende manier, en daarin weet je precies wat jouw team nodig heeft om het beste te presteren.

Wie zijn wij?

Cavallaro Napoli groeit enorm snel en heeft grote – Internationale – plannen voor de toekomst. Daarom komen we graag in contact met kandidaten die het in zich hebben om onze ambitieuze doelen waar te maken. We zijn op zoek naar mensen met positieve energie, een zelfverzekerde persoonlijkheid en gevoel voor stijl. Die streven naar perfectie en elke dag weer verwachtingen weten te overtreffen.

Bij Cavallaro Napoli maak je deel uit van een merk dat meer is dan alleen kleding. We zijn een ambitieuze fashion-organisatie met een filosofie die zich uit in de Italiaanse lifestyle: de kunst van het genieten, het inspireren, en de alledaagse dingen maken tot iets bijzonders.

Wat hebben wij te bieden?

Je salaris is goed en conform CAO Inretail maar deze wordt aangevuld met een zeer aantrekkelijke en realistische bonusregeling. Cavallaro stimuleert het personeel met leuke extra’s en een aantrekkelijke personeelskorting, daarnaast krijg je van ons ieder nieuw seizoen een groot kledingpakket ter beschikking uit onze nieuwste collectie. In onze Retail Academy kan je diverse trainingen volgen, maar daarnaast dagen wij je ook uit zelf trainingen te geven aan je collega’s.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Klik op de onderstaande button ‘solliciteer’ of stuur je motivatie en cv met foto van jezelf naar: sollicitatie@cavallaro.nl

Disclaimer
De hierboven genoemde vacature is gepubliceerd namens de merken die handelen in Batavia Stad Fashion Outlet. Batavia Stad Fashion Outlet neemt geen verantwoordelijkheid noch geeft enige garantie over de juistheid van de vacature. Neem voor vragen rechtstreeks contact op met de merken (contactgegevens in de bovengenoemde vacature).